• This is default featured slide 1 title

    Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

  • This is default featured slide 2 title

    Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

  • This is default featured slide 3 title

    Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

  • This is default featured slide 4 title

    Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

  • This is default featured slide 5 title

    Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.This theme is Bloggerized by Lasantha Bandara - Premiumbloggertemplates.com.

Kış Bahçesi

Kış bahçesi sayesinde kişisel bahçenize ya da ticari işletmenize yeni bir hava katmak, bu hava ile birlikte her mevsimin ayrı ayrı tadını çıkartmak ister misiniz? Kış bahçesi ismi verilen bu yapılar, size bu olanağı sonuna kadar sunuyor. Her türlü bahçeye ve mekana kolaylıkla uyum sağlayan ve mekanlar için özel dizayn edilip uygulanabilen bu yapılar, mekanlarınızın çehresini yüzde yüz oranında değiştirmeye aday… Kış bahçesini uyguladığınız yerde inanılmaz bir değişiklik sizleri bekliyor. Bu yapının uygulanması ile birlikte, bulunduğunuz mekanın, büyük ölçüde değiştiğini ve iyileştiğini göreceksiniz. Bu yapının uygulandığı yerler hem tasarım bakımından daha güzel bir hal alır, hem de size çok farklı şeyler yaşatabilir. Bu yapı sayesinde mevsimlerin güzelliklerini sonuna kadar hissetme imkanına sahip olursunuz. Diğer sistemler size suni cam görüntüleri sunuyor olabilir, fakat bizim geliştirdiğimiz kış bahçesi, camları doğru yerde kullanmanızı ve keyfinizi arttırmanızı sağlayacak. Hem de mevsimlerin zorlukları dikkate alınmaksızın…
Kış bahçesinin ne olduğunu bilmiyorsanız ve kış bahçesinin ne olduğunu merak ediyorsanız sizler için öncelikli olarak kış bahçesi nedir sorusuna cevap verelim. Kış bahçesi aslında Avrupa başta olmak üzere bütün dünyada senelerdir kullanılan bir sistem… Fakat ülkemizde bu sistemin yalnızca beş altı senedir yaygın olarak kullanıldığını görüyoruz. Son birkaç senedir ise bu sistemler ülkemizde oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Kış bahçesi özet olarak bir cam kapama sistemidir. Dış mekanda uygulanan bu sistem sayesinde dış mekanın bütün olumlu özelliklerinden yararlanabilirsiniz. Dış mekanın sadece olumlu özelliklerinden yararlanmak amacıyla üretilmiş bu sistemler, zorlu hava koşullarını size yansıtmaz. Böylece konforunuz ve keyfiniz her zaman korunur. Bu sistemleri isterseniz evinizin bahçesinde, isterseniz de ticari mekanınızda uygulayabilirsiniz.
Dış Mekandan Yararlanmak İçin Mevsim Şartları Hiç Mi Hiç Önemli Değil
Dış mekanın güzelliklerinden ve havasından yararlanmak için mevsim şartları hiç mi hiç önem taşımıyor. Bu durumun farkındaysanız ilk yapmanız gereken şey sahip olduğunuz uygun bir mekana kış bahçesi yaptırmak! Yağmurun kuvvetli yağışı, karın soğuk havası ya da yazın sıcak ve bunaltıcı esintileri sizin için kış bahçesi ile tanıştıktan sonra sorun olmayacak. Özellikle mevsimlerin zorlayıcı şartlarına karşı dış mekanlardan uzak durmak sizi üzüyorsa, kış bahçeleri sayesinde mevsimlerin zorluklarına rağmen dış mekanlarla tekrar, istediğiniz zaman buluşabileceksiniz. Üstelik bu buluşmanın gerçekleşmesi için yapmanız gereken şey ihtiyaçlarınıza uygun bir kış bahçesi tercih etmekten öte değil… Firmamız siz değerli müşterileri için geniş bir kategoride üretim yapar ve sizlere her zaman ihtiyaç duyduğunuz ürünü ulaştırır.
kış-bahçesi-inorma

kış-bahçesi-inorma








Ürettiğimiz kış bahçesi çeşitleri değişik istekleri karşılamaya yönelik olarak üretildi fakat bütün sistemlerimizde, eksiksiz olarak en iyi malzemeler kullanıldı. Üretimde en iyi malzeme tercihini klasik hale getiren firmamız, bütün ürünlerini aynı kalite düzeyiyle üretti. Bu noktada ürün çeşitlerimizin farklı ihtiyaçlara hitap etmesi amacıyla geliştirildiğini de sizlerle paylaşmalıyız. Firmamız kötü malzemeden, iyi ve kaliteli ürünlerin üretilemeyeceğinin farkında olduğu için her ürününde en kaliteli malzemeleri kullanmıştır. Ürünlerini teknolojik bakımdan da destekleyen firmamız, bazı ürünlerde, teknoloji bakımından zirve noktasını görmüştür.
Kış bahçesinin özellikleri hakkında detaylı bilgiler edinmek isterseniz bütün ürünlerimizi ayrı ayrı incelemeniz gerekir. Çünkü firmamız ürettiği farklı sistemler sayesinde müşterilerine geniş bir tercih aralığı sunar. Ürettiğimiz farklı sistemlerimizde, farklı özellikler bulunur. Bu özellikleri incelemek suretiyle tercih edeceğiniz kış bahçesine karar verebilirsiniz. Ticari işletmeleriniz için farklı bir kış bahçesini, eviniz için farklı bir kış bahçesini tercih edebilirsiniz. Kış bahçelerinin genel özelliklerinden bahsetmek gerekirse, bu sistemler, genel olarak enerji tasarrufu sağlayan ve ortamdaki şıklık ile konforu yüzde yüz oranında arttıran ürünlerdir. Çeşitli tarzlarla üretilmiş bu ürünler açılan, kapanan tarzlarda ya da farklı özelliklerle üretilmişlerdir. Kullanılan bu özelliklerin tamamı aynı amaçlarla kullanılmıştır. Ürün kullanan kişileri memnun etmek üzere tasarlanmış, geliştirilmiş ve nihayetinde de üretilmiştir.
Cam, yapısı itibariyle birçok aşamada insan hayatına destek oluyor ve katkı sunuyor. Ülkemiz cam kullanımında dünyada ilk sıralarda yer alan ülkelerden bir tanesi… Cam sistemleri de yine camlardan yararlanılarak üretilmiş sistemler olup, insan hayatına çok fazla katkı sunan ürünlerdir. Özellikle sağladıkları konfor noktasında bu ürünlerin devrim niteliğinde olduğunu söylersek abartmış olmayız. Doğal bir ortamda hava almak, doğa ile baş başa kalmak herkesin hoşuna gider. Peki bahçemizde ya da oturduğumuz bir kafede, doğa ile buluşup bir şeyler içmemiz nasıl mümkün olacak? Bu durumun üretilen cam kış bahçeleri ile son derece mümkün olduğunu söylememize bile gerek yok! Kış bahçelerinin en büyük işlevlerinden bir tanesi budur.
Birbirinden Güzel Eşikli Sürme Camlar
Üretimini yaptığımız kış bahçelerinin tanıtımına eşikli sürme cam sistemlerimiz ile başlayalım. Eşikli sürme camlar adından da kolayca anlaşılabileceği üzere eşikli olarak üretilmiş cam sistemleridir. Bu sistemlerin en önemli yanı söz konusu eşiklerdir. Bu eşikler dolayısıyla kullanımı kolaylaşan bu ürün, enerji tasarrufu konusunda da diğer ürünlerle yarışacak kadar başarılı… Bu üründe kullanılan eşiğin, enerji tasarrufu konusunda hiçbir şekilde dezavantaj olmadığını söylemiş olalım. Ürünlerimizde kullanılan üstün camlar, her mevsimde, en kaliteli yalıtımı sağlar. Ürünlerimize özel geliştirilmiş hiçbir seçenek, ürünlerimizi dezavantajlı duruma düşürmez ve her zaman kullanıcıların lehine olacak şekilde geliştirilmiştir. Balkonlarınızda eşikli ve eşiksiz cam sistemlerinden yararlanabilirsiniz.
Eşikli Camlar Hoşunuza Gitmiyorsa…
Eşikli camlar hoşunuza gitmiyorsa sizin için eşiksiz sürme cam sistemleri ürettik. Ürettiğimiz bu sistemleri dilerseniz tercih edebilirsiniz. Eşiksiz sistemlerimiz, eşikli sistemin aksine herhangi bir özel detay bulundurmaz. Sade ve kullanışlı bir kış bahçesi hayaliniz varsa, eşiksiz cam sistemlerimiz sizin için biçilmiş kaftan olabilir.
Sabit Cam Tavan İyi Bir Seçenek
Ya da aklınızda tercih etmeye değecek herhangi bir kış bahçesi çeşidi yoksa sabit cam tavan sistemimiz sizin için iyi bir seçenek olacaktır. Bu seçenek ile birlikte sabit camlı kış bahçeniz olacak. Ancak sabit camlı tavan sistemi size sabit camı dolayısıyla bazı sıkıntılar yaşatabilir. Eğer doğa ve dış mekan ile tamamen bütünleşmek istiyorsanız, ürün sabit bir cama sahip olduğu için, bu isteğinize engel olabilir. Bu tür bir isteğinizin olabileceğini düşünüyorsanız tercihiniz açılır cam tavan sistemleri olmalı. Eğer bu ölçüde bir isteğinizin kesinlikle olmayacağını düşünüyorsanız ve tavan kısmının mutlaka kapalı olmasını arzu ediyorsanız, o zaman sizin için sabit cam tavan en iyi tercih olacaktır.
Açılır Cam Tavan Sistemleri İle Kullandığınız Sisteme Hakim Olun
Açılır cam tavan sistemleri size kış bahçeniz üzerinde hakimiyet kurma imkanı sağlıyor. Bu ürün, uzaktan kumanda ile yönetilebilen çok özel bir ürün… Mevsimin şartlarına göre tavan kısmını açıp kapatmak isterseniz, bu isteğinizi uzaktan kumanda yardımıyla ürününüze iletiyorsunuz ve ürününüz kesinlikle çevreye zarar vermeden, sessiz sedasız bir şekilde bu isteğinizi başarıyla yerine getiriyor. Aynı şekilde gelişen ani mevsim sıkıntılarına karşı da yine bu özellik sayesinde tedbir alabilişiniz. Eğer mevsim şartları dolayısıyla sıkıntı yaşıyorsanız fakat dış mekandan da ayrılmak içinizden gelmiyorsa, açılır cam tavan sizin için çok güzel bir tercih olacak. Bu ürün sayesinde bütün sıkıntılardan kurtulacak ve yalnızca doğanın, açık havanın ve mevsimin tadını çıkartacaksınız.
Teknoloji Harikası: Motorlu Cam Tavan Yapılar
Eğer aldığınız ürünün tam anlamıyla teknoloji ile paralel geliştirilmiş, teknolojik bir ürün olmasını isterseniz, size motorlu cam tavan yapılarımızı birer teknoloji harikası olarak sunabiliriz. Teknolojiden en iyi şekilde yararlanılarak oluşturulan bu motorlu cam tavan sistemi çok sessiz çalışır ve bünyesinde barındırdığı motorla, size her zaman, her kullandığınızda çok teknik ve kolay bir kullanım sunar.
Ürün Çeşitliliğimizle Hizmetinizdeyiz
Sizlere sunduğumuz çeşitli cam tavanlar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. Firmamız anlayışı gereği sizlere tek bir ürün sunmaz ve müşterilerini çeşitli ürünler arasında tercih yapmaya iter. Bu sayede bizden alacağınız üründen üst düzey performans elde edebilirsiniz. İhtiyacınız olan özelliklerin barındığı ürünü tercih ederek, gereksiz yere, ihtiyacınız olmayan özelliklere para ödemiş olmazsınız. Bununla birlikte ihtiyacınız olmayan özellikleri barındıran bir ürünü kullanmazsınız. Satın aldığınız üründeki bütün özellikleri en iyi şekilde kullanırsınız. Firmamızın üretimde çeşitliliği yalnızca memnun olmanız için sağladığını sizlere hatırlatarak, mevcut ürünlerimiz arasından, iyi bir kış bahçesini tercih etmenizi ve hemen kullanmaya başlamanızı öneririz. Bu sistemlerin keyfini bir an önce çıkartmaya başlayın!
Etiketler: Kış Bahçesi ModelleriKış Bahçesi FiyatlarıKış Bahçesi DekorasyonuKış Bahçesi M2 FiyatlarıKış Bahçesi NedirKış Bahçesi Branda FiyatlarıKış Bahçesi ModelleriKış Bahçesi PerdesiKış Bahçesi Fiyatları İstanbulKış Bahçesi DekorasyonuKış Bahçesi SistemleriKış Bahçesi FiyatlarıKış Bahçesi Dekorasyon Örnekleri, Camlama, Cam Tavan, Otomatik Cam Tavan, Cam Balkon


       ışıklı raylı tente, ışıklı tente, ışıklı tente fiyatları, otomatik ışıklı tente, tente, tente adalar, tente adana,tente adana tente adıyaman, tente afrika, tente afyon, tente ağrı, tente aksaray, tente amasya, tente ankara, tente antalya, tente arnavutkoy, tente ataşehir, tente avcılar, tente aydın, tente azerbaycan, tente bağcılar, tente bahçelievler, tente bakırköy, tente balıkesir, tente başakşehir, tente bayrampaşa, tente bebek, tente beşiktaş, tente beykoz, tente beylikdüzü, tente beyoğlu, tente bolu, tente bursa, tente büyükçekmece, tente çanakkale, tente çatalca, tente çayırova, tente çekmeköy, tente darıca, tente denizli, tente diyarbakır, tente dubai, tente düzce, tente edirne, tente erbil, tente esenler, tente esenyurt, tente eskişehir, tente eyüp, tente fas, tente fatih, tente gaziosmanpaşa, tente gebze, tente gölçük, tente güngören, tente hatay, tente ırak, tente istanbul, tente izmir, tente izmit, tente kadıköy, tente kağıthane, tente karamürsel, tente kartal, tente kayseri, tente kocaeli, tente küçükçekmece, tente kumburgaz, tente kurtköy, tente libya, tente maltepe, tente mısır, tente orhanlı, tente pendik, tente sakarya, tente sancaktepe, tente sapanca, tente sarıyer, tente şile, tente silivri, tente şişli, tente sultanbeyli, tente sultangazi, tente tekirdağ, tente tepeören, tente trabzon, tente tuzla, tente ümraniye, tente üsküdar, tente yalova, teras tente, zeytinburnu tente




Share:

TENTE MODELLERİ

TENTE MODELLERİ 


Tente modelleri arasındaki en şık ve modern görünümlü tentelerdir. Kolay kullanışı ve tamamen toplanabilen mekanizması sayesinde hava şartlarından etkilenmez. Tentenizi olumsuz hava şartlarının etkisinden korumak için tasarlanan kaset kısmı kapalı konumda da çok şık görünüm oluşturmaktadır. Kumaş ve mekanizmayı dış etkenlerden koruma özelliği ile tentenizi uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi temiz ve sağlam kullanabilirsiniz.

•             Kompakt şık tasarım
•             Kumaşı ve mekanizmayı dış etkenlerden koruyan tam kaset
•             Alüminyum enjeksiyon döküm parçalar
•             Alüminyum profiller ve plakalar
•             Elektrostatik toz boya (RAL kataloğu renkleri;standardı RAL 9016 Beyaz)
•             Paslanmaz INOX bağlantı ve cıvatalar pimler
•             105,200,250,300,350 cm ileri açılım
•             200-600 cm tek parça genişlik
•             45’ye kadar kademeli ayarlanabilir eğim
•             Motorlu yada uzaktan kumandalı kontrol(SOMFY)
•             Rüzgar ve Güneş Sensörü seçeneği

•             İthal (RECACRIL)  akrilik kumaş;100 farklı renk ve desen seçeneği



They have the most elegant and modern look among tent models . It is not influenced by weather conditions thanks to its easy use and complete portable mechanism . Also,  Cassette part ,which is designed to protect your tent from unfavourable weather conditions , looks very elegant in closed position.You can use your tent clean and lasting for long years as in the first day  by means of the feature  of  the  protection fabric and mechanism from external factors.

  • Compact elegant design
  • Compete cassette protecting fabric and mechanism from external factors.
  • Aluminium injection moulding particles
  • Aluminium  profiles and laminates
  •                Electrostatic  powdered paint ( RAL Catalogue colors standart : RAL 9016 White )
  • Rust-free INOX joint and screws  pins
  •  105,200,250,300,350 cm Forward Expansion
  • 200-600 cm one part width
  • Fractional adjustable slope till 45 …
  • Motored or remote controlled  (SOMFY )
  • Wind and Sun Censor Option
  • Imported  (RECACRIL ) acrylic fabric : 100 variable color and pattern option .



Her mevsim kullanabileceğiniz kolay kullanımı ve şık görünümü ile tercih edebileceğiniz bir tente çeşididir. Bahçenizde keyifle dururken yağmurun ya da güneşin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin. Bunun için tenteyi kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Genelde evlerde, restaurantlarda, Cafelerde, küçük işletmelerde aklınıza gelebilecek bütün mekanlarda rahat ve şık bir görünüm sağlar.
•            
•             Alüminyum enjeksiyon döküm parçalar
•             Alüminyum ekstruzyon profiller
•             Elektrostatik toz boya (RAL kataloğu renkleri;RAL 9016 Beyaz)
•             150,200,250,300,350 cm ileri açılım
•             200-700 cm tek parça genişlik
•             45’ye kadar kademesiz ayarlanabilir eğim
•             Düğmeli ya da uzaktan kumandalı kontrol (SOMFY-FORCE)
•             Rüzgar ve Güneş Sensörü seçeneği
•             İthal (RECACRIL)ya da (SUNRISE)akrilik kumaş;100 farklı renk ve desen seçeneği

It’s a tent that you can prefer because of its easy use and elegant look in all seasons.Do not let the sun or rain discomfort you when sitting in your garden peacefully .You can adjust the tent fort hat .Generally , It provides a comfortable and elegant look  in houses, restaurants,cafes  and in small managements and in places of all you may think .

•             Aluminium injection moulding particles
•             Aluminium         extrusion  profiles
•             Electrostatic  powdered paint ( RAL Catalogue colors standart : RAL 9016 White )
•             Rust-free INOX joint and screws  pins
•             150,200,250,300,350 cm Forward Expansion
•             200-700 cm one part width
•             Fractional adjustable slope till 45 …
•             Buttoned or remote controlled  (SOMFY )
•             Wind and Sun Censor Option
•             Imported  (RECACRIL ) acrylic fabric : 100 variable color and pattern option.


Çift yöne açılıM  TENTE
Çift yöne açılımı özelliği sayesinde son derece geniş bir alan gölgelendiren bu sistem,daha çok büyük bahçeler için uygundur. Restaurant,cafe ve barlar içinde tercih edilir.Çift taraflı tenteler 2 profil ayar üzerine monte edilirler.İsteğe göre hareketli ve sabit modellere sahiptir.

•             Tam kasetli sistem
•             Yere sabitlenebilen ya da tekerlekli hareket ettirilebilen çelik konstrüksiyon
•             Alüminyum enjeksiyon döküm parçalar
•             Alüminyum profiller
•             Elektrostatik toz boya (RAL kataloğu renkleri.standart RAL 9016 Beyaz)
•             300-700 cm çift yönlü açılımı
•             250-700 cm tek parça uzunluk
•             45’ye kadar kademesiz ayarlanabilir eğim
•             Manuel,düğmeli ya da uzaktan kumandalı kontrol (SOMFY-FORCE)  Rüzgar ve Güneş Sensörü seçeneği
•             İthal (RECACRIL)ya da yerli (SUNRISE) akrilik kumaş;100 farklı renk ve desen seçeneği
•             İsteğe göre saçağın aşağı yukarı hareket etmesini sağlayan hareketli saçak sistemi


This system is more suitable for the  enormous gardens with its feature of two sided expansion which shades an extremely  wide area . It is preferable for rastaurant ,cafe and bars also. Two sided tents are built on 2 profile sets . It has  moving or stable models up to the choice.
  • Complete-cassette system
  •                İmmobilised or wheeled movable steel
  •  

•             Aluminium injection moulding particles
•             Aluminium           profiles
•             Electrostatic  powdered paint ( RAL Catalogue colors standart : RAL 9016 White )
•             300-700  cm Double- sided Expansion
•             250-700 cm one part width
•             Fractional adjustable slope till 45 …
•             Manual -Buttoned or remote controlled  (SOMFY -FORCE)
•             Wind andSun Censor Option
•             Imported  (RECACRIL ) acrylic fabric : 100 variable color and pattern option.
  • Moving eaves system providing eaves move up and down when preferrred.

RECACRIL
37 düz ve 68 çizgili renk seçeneğiyle RECACRIL; kurumsal, ev tipi ve endüstriyel projelerinize stil getirmektedir. RECACRIL’in genel kullanım alanları tentelik ve şemsiyelik kumaş olup, DOLAN marka elyaftan (%100 elyaftan boyama) üretilen iplik ve güncel teknoloji ile imal edilmiş kumaşlar, doğru kullanım şartlarında uygulamalarınıza uzun ömür katmaktadır.
RECACRIL TEKNİK ÖZELLİKLER
Kumaş Karakteri
Dokuma              % 100 Elyaftan Boyalı Akrilik İplik
Kaplama              Florokarbon Reçine
Standart Top Uzunluğu                60 mt
Top Enleri           120 – 150 cm
Kumaş Ağırlığı   305 gr/m²
Sınırlı Garanti Süresi       5 yıl
Özellikleri                        Test Sonucu
UV Dayanıklılığı                1.500 + saat
Sürtünme           40.000 Sürtme
Hidrostatik         40 cm
Delinme Mukavemeti   17 kg
               Atkı     —  Çözgü
Yırtılma Mukavemeti     6,6 kg       4,4 kg
Kopma Mukavemeti     166 kg       71 kg
Çekme % 0,1        % 0
Esneme               % 0           % 0



SIOEN  blockout kumaş  karartma sistemi ile kaplama olduğundan ışık, ses ve ısı yalıtımı sağlar. Üç tabakadan oluşur.  Alev yürütmezlik,suya dayanıklı olma,ışığı filtreleme özelliklerine sahiptir. Solma ve yırtılmaya karşı garantilidir. Pvc bazlı olan kumaşın ağırlığı 850 gr/m² ‘dir.  Kumaş standart olarak krem , beyaz veya gri üretilmektedir.  Düz veya üçboyutlu desenli olarak çeşitlenmektedir.  5 yıl garantilidir. Menşei Belçika olan ürün , entegre tesisinde Avrupa standartlarında üretilmektedir.
B8118/1622                      
Kumaş Yapısı     100%PES/1100dtex       
Ağırlık   850g/m²              DIN EN ISO 2286/2 1998
Charactaristics  ABUV / SOP      
Lak         1/1        
Yüzey   Parlak  
Kopma Mukavemeti                    
Çözgü   2500 N/5cm       EN ISO 1421/1 1998
Atkı       2300 N/5cm       EN ISO 1421/1 1998
Yırtılma Mukavemeti                    
Çözgü   250 N    DIN 53363 2003
Atkı       250 N    DIN 53363 2003
Yapışma              100N/5cm           EN ISO 2411 2000
Isı Dayanımı       -30/+70°C           DIN EN 1876/2 1998
Işık Hassaslığı    7-8         ISO 105 B02 1988
Yanmaya Karşı Mukavemet       M2         NF P 92 507 2004

FABRIC DETAILS
RECACRIL brings your projects ,such as corporate ,housing and industrial  with its 37 plain ,68 stripped colour option.   RECACRIL ‘s gwbwrak use areas are  in tents ,umbrella  fabric ,It adss long life to your projects in suitable condition of use   by  means of fibers made by DOLAN ( % 100 dyed in fiber ) and the fabric produced by  advanced technology .

RECACRIL TECHNICAL  FEATURES

Fabric charecteristics
 Hosiery              % 100  dyed in fiber  coloured acrylic thread
Cover                         fluorocarbon resin
Standart  Roll Height     : 60 meter
Roll width  : 120 -150 cm
Fabric Weight : 305 gr /m2
Limited Guarantee duration : 5 years
UV Resistence    :   1.500 + hour
Fra-iction : 40.000  rubbing
Hydrostatics : 40 cm
Puncture resistance : 17 kg

                                              Wrapper – Warp

Tearing Resistance             6,6 kg             4,4 kg
Breakage Resistance           166 kg            71 kg
Shrinkage                              % 0,1            % 0
Flexion                            % 0                        % 0








SIOEN  blockout kumaş  karartma sistemi ile kaplama olduğundan ışık, ses ve ısı yalıtımı sağlar. Üç tabakadan oluşur.  Alev yürütmezlik,suya dayanıklı olma,ışığı filtreleme özelliklerine sahiptir. Solma ve yırtılmaya karşı garantilidir. Pvc bazlı olan kumaşın ağırlığı 850 gr/m² ‘dir.  Kumaş standart olarak krem , beyaz veya gri üretilmektedir.  Düz veya üçboyutlu desenli olarak çeşitlenmektedir.  5 yıl garantilidir. Menşei Belçika olan ürün , entegre tesisinde Avrupa standartlarında üretilmektedir.






WINTER GARDEN ,FOLDING AUTOMATIC PERGOLA ,FOLDING AUTOMATIC FOLDINGSYSTEMS ,FOLDING CEILING, ALUMINIUM RAILED FOLDAWAY PERGOLA , BALCONY CLOSURE,THRESHOLD SLIDING WINDOWS SYSTEM ,NON –THRESHOLD SLIDING WINDOW ,FOLDING WINDOW , WINDOW BALCONY ,SLIDING WINDOW ,WINTER GARDEN , WINTER GARDEN SYSTEMS ,REMOTE CONTROLLED ZIP CURTAIN FABRIC , ARCHITECTURAL , FOLDING PERGOLA AND CEILING SYSTEMS  AUTOMATIC PERGOLA , AUTOMATIC RAILED TENT ,TRANSPERANT  ZIP CURTAIN, CEILING SYSTEMS ,TENTS AND OPENABLE PERGOLA ,CONVERTIBLE WINTER GARDEN ,REMOTE CONTROLLED AUTOMATIC TENT ,ZIP CURTAIN ,ZIP CURTAIN PRICES ,ZIP SCREEN



Remote controlled tent ,Remote controlled automatic tent, Remote controlled railed tent, Automatic Tent ,Automatic railed tent , Railed Tent , Folding Winter Garden Folding pergola ,Folding automatic pergola , Folding automatic pergola systems ,Convertible Winter Garden ,Tent ,Tent and Openable pergola ,Automatic ceiling ,Folding ceiling ,Ceiling systems Pergola folding ,Automatic winter garden ,Architectural , Folding pergola ,Handrail Window , Motorized handrail , guillotine window, Glazing , Folding Window , Window balcony ,Tent , Casette tent  ,jointed tent , tent manifacturing ,decorative tent ,bendy tent ,tent systems , Railed pergola ,Railed tent ,sliding window balcony, folding window balcony ,













Share:

Popüler Yayınlar

Recent Posts

Unordered List

  • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.
  • Aliquam tincidunt mauris eu risus.
  • Vestibulum auctor dapibus neque.

Pages

Theme Support

Need our help to upload or customize this blogger template? Contact me with details about the theme customization you need.